Bilharziasis.dk


Historier om løst fast fra skrivestuen

27/08/2009 00:00

Er du på udkig efter en online guldsmed der sælger smykker på nettet? - Så er dine bønner blevet hørt, for her kan du finde de smukkeste Italienske smykker. Der kan købes både øreringe, halskæder med glasperler, vedhæng, charms (i Pandora stil), knyttede armbånd, herresmykker og meget andet.

Kan se at der også er et kæmpe udvalg af glassmykker, og så har denne webshop gratis fragt. Det er der ikke ret mange der kører med! - Ja da jeg så det første gang, var jeg lidt overrasket, men så kom smykkerne til mig og mit selvværd steg askillige grader da jeg fik mig pyntet op!

- Måske kan det også være fordi jeg lige har været i terapi, og har samme sted, og hos samme behandler - for første gang - prøvet hypnose. Jeg trode egentlig at man skulle til psykolog for at blive hypnotiseret, men det er jo så ikke nødvendigt. Jeg skulle i hypnose for at få kureret min rygetrang, men jeg ved endnu ikke om det virker. Har da lige røget endnu en cigaret, men efter hypnosen har jeg det meget bedre med mig selv, og mit selvværd og mit humør er helt i top.

Derfor vil jeg forkæle min mand med en Pioneer DJM 5000 mixer - Det er en helt ny mixer - ved faktisk ikke om man kalder den en mixerpult) men jeg ved at han bliver rigtig glad for den. Han er jo total HIFI og musik-gal. Han er også gammel DJ, og har stadig sin gamle Technics 1210 pladespiller stående i stuen.

—————

Back